Perroscent Scentwork Center

Perroscent Scentwork Center on suunniteltu hajutöitä varten, vajaan 200 m2 avarassa ja valoisassa tilassa treenataan pääsääntöisesti nosework- ja muita hajulajeja. Perroscent Scentwork Center, eli tuttavallisemmin PSC, sijaitsee Neulamäessä osoitteessa Hopeakatu 5. Sisäänkäynti on Kultakujalta, samasta ovesta kuin Pinnoitus Pekalle käydään.

PSC:llä ollaan sukkasillaan, eli kengät jätetään eteistilaan. Jos sinulla on viluiset varpaat, niin varaa mukaan sisäkengät tai villasukat.
Tiloissa peritään sotkusakkoa, eli kaikenlaisista vahingoista (oksennus, pissa, kakka) peritään sotkusakko, jonka voi maksaa joko verkkokaupassa tai  paikan päällä pankkikortilla. Sotkusakkomaksuilla mahdollistetaan mattojen puhtaanapito ja täten siisti, sekä tautivapaa treeniympäristö kaikille.

Saapuminen PSC:lle

Pääset näppärästi kohteeseen toki autolla, mutta myös kävellen ja bussilla. Bussilinjat 4 ja 8 menevät lähistöltä, ja niiden pysäkit ovat lyhyen kävelymatkan päästä (Nikkelikadulla sekä Neulamäentiellä). Center sijaitsee siis Neulamäen teollisuusalueella, jonne pääsee joko Volttikadun ja Nikkelikadun kautta, tai Neulamäentieltä. Autot paikoitetaan Yrittäjäntien varteen (ks. aluekuvasta sijainti) – HUOMAA! alueella on pysäköintikiekkovaatimus!


Koirien ulkoilutus

Ulkoiluta koirasi hyvin ennen tiloihin tuloa Kultakujan “päässä” olevassa metsikössä, tai teiden (Sopenkadun ja Yrittäjäntien) varsilla, Kultakujalla EI SAA ulkoiluttaa koiria (eikä rakennusten päässä oleville nurmialueille). Ulkoiluttaessasi koiraa ympäristössä kerää jätökset, kakkapusseja saa minulta tarvittaessa, jos oma on unohtunut taskusta. Roska-astian sijainnin näet aluekartasta (rakennuksen päädyssä). Näin toimimalla pidämme yllä naapurustosopua.

Varaa aikaa treeneihin tulemiseen, eli tule paikalle hyvissä ajoin ennen omaa vuoroasi, että ehdit ulkoiluttaa koiran ja tehdä vuoronvaihdon rauhassa. Ensin päästetään ovesta ulos sisällä harjoittelemassa ollut koirakko ja sisään tuleva koirakko odottaa vuoroaan kauempana ovelta (ei lähde lähestymään ennen kuin toinen koirakko on poistunut oven läheltä). Näin saamme tehtyä ohitukset ja ovista siirtymiset rauhallisemmin ja kaikille koirille reilummin, eikä tilan ovella synny mitään rähinöitä ja stressaavia kohtaamisia.