Ilmoittautumis- ja perumisehdot

YLEISTÄ

Kursseille ja koulutuksiin osallistuvan koiran pitää
  • olla terve
  • olla rokotettu  (paitsi pentukoulutukset, pentukoulutuksiin voi osallistua luovutusiästä alkaen)
  • mielellään olla vakuutettu
Koiran omistaja, tai koiraa kurssilla ohjaava, on aina vastuussa koirastaan, myös koulutuksen aikana sekä koulutuksesta poistuttaessa tai sinne tultaessa (mm. ulkona, parkkipaikalla, ulkoiltaessa), sekä sen aiheuttamista, että sille sattuneista vahingoista.

Perroscent
  • pidättää oikeuden muuttaa kurssin aikataulua 
  • pidättää oikeuden vaihtaa kouluttajaa 
  • ilmoittaa aina muutoksista asiakkaalle. 
Huomattavat muutokset koulutuksen sisältöön (kouluttajan vaihtuminen) tai aikatauluihin (koulutusajankohdan tai -päivien vaihtuminen) järjestäjän puolelta oikeuttavat osallistumisen peruuttamiseen. Muutoksien tapahtuessa, otamme sinuun yhteyttä.

KURSSIN PERUMISKÄYTÄNNÖT

  • Asiakas voi perua tai vaihtaa kurssin, jos tämä tehdään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua. Kurssimaksu palautetaan tällöin ensisijaisesti varausjärjestelmän käyttäjätilin saldolle (saldon palautuksesta omalle pankkitilille veloitamme 8 euron toimistomaksun). Tämän ajanjakson jälkeen kurssimaksu palautetaan vain lääkärin- tai eläinlääkärintodistusta vastaan.
  • Perimme 30 % kurssimaksusta, jos kurssi perutaan alle 14 päivää ennen kurssin alkua.      
  • Perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan, jos asiakas peruu kurssin alkamispäivänä tai kurssin alkamisen jälkeen tai ei saavu paikalle.
  • Kaikki peruutukset pitää tehdä kirjallisesti. Jos kurssin alkuun on yli 14 päivää, peruutuksen voi tehdä ilmoittautumisjärjestelmässä. Sen jälkeen peruminen tulee tehdä sähköpostitse. Saat kuittauksen, kun peruutus on tehty. Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää kuittauksen välittömästi. Asiakaspalvelumme kuittaa perumisen, jos se on tehty sähköpostitse.
  • Kurssia ei voi perua jättämällä laskun maksamatta.
  • Jos koirasi sairastuu, ota pikaisesti yhteyttä sähköpostitse. Tarttuvista taudeista (sisä- ja ulkoloiset, nenäpunkit, kennelyskä yms. ) johtuvia poissaoloja ei korvata. Korvausta varten tulee esittää eläinlääkäritodistus, jonka pohjalta korvaamisen päätös tehdään. Korvaaminen tapahtuu palveluntarjoajan määrittelemällä tavalla ja se voi olla myös sähköinen korvausmateriaali, toinen kurssi tai erillinen korvausajankohta.  Mikäli sopivaa korvausajankohtaa ei löydy, poissaolokerta jää asiakkaan tappioksi. Ohjaajan pitkäaikaisen sairastumisen tapauksessa ota yhteyttä sähköpostitse. 

Vierailevat kouluttajat ja luennoitsijat

  • HUOM!  Vierailevien kouluttajien koulutuksiin ja valmennuksiin sekä luennoille ilmoittautuminen on sitova. Jos olet itse estynyt osallistumaan, voit myydä paikkasi eteenpäin (ilmoitus tästä tulee tehdä järjestäjälle). Maksuvelvollisuus säilyy, vaikket pääsisikään osallistumaan. 

JONOON ILMOITTAUTUMINEN

Jonoon ilmoittautuminen ei ole sitova. Mikäli saat paikan jonon kautta, mutta et halua ottaa paikkaa vastaan, ilmoitathan siitä meille heti. Tällöin voimme tarjota paikkaa seuraavana jonossa olevalle. Jos olet ilmoittautunut sekä jonoon että myöhemmin järjestettävälle kurssille, ja saat kurssipaikan jonon kautta, muistathan perua toisen kurssi-ilmoittautumisen, jos jonopaikan saamisen vuoksi et aio osallistua sille.

KURSSIN MAKSAMISKÄYTÄNNÖT

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä VismaPayn kautta. Jos haluat sopia kurssimaksusta muilla tavoin, otathan yhteyttä. Mikäli maksua ei suoriteta 24 h kuluessa, varaus peruuntuu automaattisesti. 

ERIMIELISYYDET

Mahdollisissa riitatapauksissa asiat pyritään ratkomaan neuvottelemalla. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)