SmartDOG-testit

Testit perustuvat uusimpiin koirien kognitiotutkimuksessa käytettyihin menetelmiin, joissa testien avulla kartoitetaan koirasi vahvuuksia sekä mahdollisia aihealueita, joihin koulutuksessa ja arjessa kannattaa kiinnittää huomiota.

Testeissä saamme havaintoja mm. koiran keskittymiskyvystä ja kyvystä sietää epäonnistumisia, jotka voivat olla tärkeitä huomioita sekä koulutuksessa että yleensäkin arjessa koirasi kanssa.

Testit ovat koiralle hauskoja ruoanetsimispelejä, eikä smartDOG-testeissä vaadita koulutustaustaa tai tottelevaisuutta – ainoa vaatimus on, että koira on halukas syömään palkkioita testin aikana.

Testeihin ovat tervetulleita kaikki koirat, rotukoirat ja monirotuiset. Lue täältä lisää testeistä ja SmartDOG-yrityksestä.

Testauksesta saadun tiedon hyödyntäminen oman koirasi koulutuksessa

Jos testistä selviää jotain sellaista, mihin kaipaat koulutusta, tai haluat käydä asiaa läpi tarkemmin, niin varaa yksityinen koulutushetki sinulle ja koirallesi. Varauksen voi tehdä osoitteesta tiina@perroscent.fi (30 min 50 €, 60 min 70 €).

Pop Up -testaukset

Kasvattajat, rotuyhdistykset, seurat ja harrastajat – voit tilata Perroscentin myös SmartDOG-testaamaan omalle paikkakunnallesi. Kysy lisää osoitteesta tiina@perroscent.fi

Testit

 • smartDOG KOGNITIO
  kattavin & suosituin testi, jonka jälkeen tiedät enemmän koirasi kognitiivista ominaisuuksista 198 € (sis alv 24 %) –  suositellaan ensimmäiseksi testiksi aikuiselle (yli 1v) koiralle.
 • smartDOG PENTU
  pennun / nuoren koiran (4-7 kk) persoonallisuuden sekä kognitiivisten ominaisuuksien arvio, 139 € (sis alv 24 %) – suositellaan ensimmäiseksi testiksi pennulle. Tämä testi sisältää alustatestin.
 • smartDOG OPPIMISNOPEUS
  testaa oppimisen nopeutta, pitkäkestoista muistia sekä tunnetilaa testin aikana (optimistinen/pessimistinen), 129 € (sis alv 24 %)
 • smartDOG PIENI PERSOONALLISUUSARVIO
  testin tavoitteena on arvioida lyhyesti koiran persoonallisuutta sekä tiettyjä kognitiivisia ominaisuuksia, 95 € (sis alv 24 %), testi sisältää alustatestin. HUOM! tämä testi ei sisällä pääsyä tietokantaa, eikä laajaa raporttia, eivätkä usean koiran alennukset koske tätä testipakettia.