Yksityisopetus

Perroscentilta saat myös yksitysopetusta koirallesi, tai halutessasi myös ryhmälle. Ryhmäkoulutus voi olla esimerkiksi koiraystävällistä käsittelyä käsittelevä tai nosework-kurssi yksityismuotoisena opetuksena. Yksityisopetuksessa voimme ratkoa pienimuotoisia käytösongelmia tai keskittyä hajulajeihin, omaehtoiseen koiran käsittelyyn tai kokonaisvaltaiseen koiran hyvinvointiin. Lisäksi Perroscent ratkoo ravitsemukseen liittyviä ongelmia ja esim. käytöshaasteiden takana olevia juurisyitä.

Huhtikuusta alkaen voit vuokrata kouluttajan itsellesi Perroscent Scentwork Centerillä, Neulamäessä. Jos sinulla ja koirallasi on jokin koulutushaaste tai käyttäytymisen muuttamisen tarve, voit vuokrata minut 30 min tai 60 min käyttöönne. Voimme käyttää tuon ajan ongelmanratkaisuun, hyvinvoinnin kartoittamiseen (mukaan lukien ruokinnan merkityksen hyvinvoinnille) tai voimme tehdä myös yksilöllistä nosework / hajutyöskentelytreeniä vain teille (tai pienryhmällenne).

Varaa palvelu – tiina@perroscent.fi

Hinnasto tässä alla.

Hyvinvointipalveluiden hinnastoa päivitetään parhaillaan!

PALVELUN HINTA:
Hinta (sis alv):
60 min. 70 €
30 min. 50 €

Kouluttaja: Eläintenkouluttaja (eat) Tiina Eskel-Mustonen
Paikka: Perroscent koulutustila (Hopeakatu 5 / käynti Kultakujalta, 70150 KUOPIO), asiakkaan kotona (matkakulut lisätään hintaan) tai ulkona (säävaraus).

PERROSCENT LIIKKUU!
Perroscent liikkuu myös ympäri Suomea kouluttamassa, eli ota vain rohkeasti yhteyttä jos tarvitset esim. nosekouluttajaa seuraasi tai kaveriporukallesi.