Mentaalivalmennus ja fasilitointi

Tiina on kouluttautunut koira-alan mentaalivalmentajaksi ensimmäisten joukossa Suomessa. Mentaalivalmentaja tukee sinua matkalla kohti tavoitteitasi. Erilaisten koiraurheilulajien fysiikan ja tekniikan lisäksi aktiivista treeniä kaipaa koirakon kuski ja hänen mielensä. Ohjaajan mieltä kouluttamalla voit kääntää haastavat tilanteet teidän vahvuudeksenne ja onnistua esim. koe- ja kisakentillä paremmin.

Mentaalivalmennus ei ole mitään sohvapsykologiaa, eikä sen tarkoitus olekaan ratkoa mielenterveydellisiä ongelmia, vaan enemminkin mentaalivalmentaja on koirakon ihmisosapuolen henkilökohtainen PT. Henkilö, joka auttaa erilaisten harjoitteiden avulla muuttamaan ajatusmalliemme sisältöä (esim. miten näemme itsemme).

Voit myös kerätä pienen porukan (ryhmän maksimikoko 4-6 hlöä) ja voitte tulla yhdessä tekemään harjoitteita. Käytän apuna myös Lego® Serious Play® -fasilitointimenetelmää (olen sertifioitu LSP®-fasilitaattori), eli voimme halutessanne ratkoa myös esim. tiimin kehityskohteita, tai työstää vaikka yhteisön tiimiytymistä tai tulevaisuuden hahmottamista. Kun kädet pääsevät ”ajattelemaan” (rakentamaan Legoilla), syntyy yleensä melko luoviakin ratkaisuja erilaisiin haasteisiin. Voin tulla myös työyhteisöön pitämään fasilitointi/workshop -päiviä Legojen avulla. Voimme yhdessä ratkoa asiakkaan palvelukokemuksia, yrityksen palvelupolkuja, tuotesijoitteluja, myymälälayoutteja yms. vaikkapa eläinalan yrityksissä.

Pyydä tarjous mentaalivalmennuksesta tai LSP®-fasilitoinnista.

*Fasilitointi = tehdä helpoksi