Kuvaus

Tero Väänänen workshop-viikonloppu 25. – 26.2.2023
Tero Väänänen saapuu taas Kuopioon kouluttamaan.
Teron Workshop pidetään Perroscentin uudessa toimitilassa Neulamäessä, eli Perroscent Scentwork Centerillä. Tila on avara, tilava, ja se on lähestulkoon vain hajulajikäytössä.
Viikonloppuna voit opiskella Teron opissa vaikkapa ilmaisua erilaisiin koiraurheilulajeihin, tunnetilaltaan oikeaa etsintää, korkeita ja syviä kätköjä, tarkkuutta, laatikoita tai mitä itse koette koirakkona tarpeelliseksi opiskella.
Tero on monen koiraurheilulajin taitaja sekä tehnyt työuransa kouluttaen työkoiria erilaisissa organisaatioissa ja tehtävissä. Tero kouluttaa myös noseworkia ja tekee yhteistyötä noselajiharrastajien kanssa (eli tuntee lajin).
Teron tapa lähestyä hajulajeja on etsinnän, motivaation ja ehkä ilmaisunkin kautta ja monesti harjoitushajulla (Kong, foam-pallo, koiran oma lempilelu jne), mutta tämä ei poissulje, etteikö koulutuksessa käytettäisi hydrolaatteja. Teron kanssa voit myös opiskella palkkausta ja sen merkitystä etsintään ja yleisesti motivaatioon.
Koulutus soveltuu sekä lajia vähemmän harjoitelleelle koirakolle että jo koevalmiille tai kokeissa käyville koirakoille (nosework). Saat itse määritellä mitä opiskelette, eli mieti miltä osa-alueelta koutsausta tarvitset ja saamasi pitää.
⚠PK-lajien harrastajat – tämä koulutus sopii myös teille! Terolla on koetaustaa myös hausta, jäljeltä suojelusta, eli jos kaipaat oppeja näihin lajeihin, tervetuloa mukaan. Terolla on itsellään kaksi malinoisia.
Mitä maksaa?
📍 koirakkopaikka 2 päivää (la-su) 140 €
📍 koirakkopaikka 1 päivä 80 €
📍 kuuntelupaikka 2 päivää 50 €
📍 kuuntelupaikka 1 päivä 35 €
Kuunteluoppilaat saavat olla paikalla koko koulutuksen ajan niin halutessaan.
📍HUOM! Ilmoittautuminen on sitova, voit itse myydä treenipaikkasi eteenpäin.