PERUSTUKSET KUNTOON!

160,00 

Varasto loppu

ūüĒĻPerustukset kuntoon – pitk√§kestoinen kuntokurssi koirille
ūüĒĻLivetapaamiset torstaisin klo 19:00 – 20:00
ūüĒĻHinta 160 ‚ā¨ / 6 krt
ūüĒĻTreenit Neulam√§ess√§

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Perustukset kuntoon! 
 
Koiraurheilu vaatii kunnon perustukset. Koiraurheilua (tai koiraharrastamista) ovat kaikki koiran kanssa tehtävät lajit, myös nosework.
 
Nosework on kehittynyt lajina valtavasti ja alkaa vaatia koiralta muitakin pohjataitoja kuin haistelutaidon. Pystyäkseen nuuskuttelemaan kestävästi läpi noseworkkokeiden, on koiran oltava fyysisesti kunnossa Рsekä lihaksistoltaan että myös peruskunnoltaan. Koepäivät ovat pitkiä, alustat ovat ennaltatietämättömiä, paikalla voi olla portaita, ylemmissä luokissa etsintäajat ovat pitkiä. Koira jaksaa paremmin ja itsevarmemmin suorituksensa, kun sillä on perustukset kunnossa. Sama koskee myös muita harrastuslajeja (rallytoko, toko, koiratanssi jne).
 
Perroscentillä alkaa vuoden alusta pitkäkestoinen perustuskuntoprojekti. Koirafysioterapia-ammattilainen Niina Juurinen tulee koutsaamaan ryhmää juurikin näitä ominaisuuksia silmällä pitäen Рkoiran perustusten saamiseksi kuntoon.
 
Olitpa siis kokeissa käyvä koirakko tai muuten vain haluat, että koirasi fyysinen perustus on kunnossa, tervetuloa treenaamaan. Koiran hyvinvointi ja itsevarmuus myös paranevat kunnon ja kehonhallinnan kohentumisen myötä.
 
Koutsaus tapahtuu kerran kuussa lähiopetuksena ja väliaikoina treenataan omatoimisesti koutsin ohjeiden mukaan. Projekti kestää koko kevätkauden aina kesäkuun loppuun saakka (alkaen tammikuun lopulla).
 
Perustukset kuntoon Рpitkäkestoinen kuntokurssi:
Livetapaamiset torstaisin klo 19:00 – 20:00
 
ūüĒĻ26.1.
ūüĒĻ23.2.
ūüĒĻ30.3.
ūüĒĻ27.4.
ūüĒĻ25.5.
ūüĒĻ29.6.
 
ūüĒĻHinta 160 ‚ā¨ / 6 krt
ūüĒĻTreenit pidet√§√§n Perroscentin toimitiloissa Neulam√§ess√§.
ūüĒĻKurssille osallistuville l√§hetet√§√§n tarkempi infokirje l√§hemp√§n√§ kurssin alkua

Otsikko

Go to Top