Kuvaus

Saara Uljas saapuu kouluttamaan Perroscentille toukokuussa. Luvassa on Control Unleashed -menetelmiin pohjautuvia koulutuspelejä koirakoiden erilaisiin tarpeisiin.
Harjoitusten kautta koiralle opetetaan vireensäätelyä, ohjaajafokusta, keskittymistä, rauhoittumista ja häiriönsietoa koiraa kuunnellen. Harjoitukset ovat sovellettavissa erilaisille koirille rodusta ja iästä riippumatta. Niistä on hyötyä niin arkielämässä kuin erilaisissa koiraharrastuksissa eteen tulevissa tilanteissa.
Koulutukseen sisältyy 2 h luento sekä treenit koiralle, treenien kesto n. 20 min. Voit tulla mukaan myös kuuntelupaikalle, jolloin pääset luennolle mukaan sekä seuraamaan koirakoiden työskentelyä (jos koirakolle tämä sopii häiriöt huomioiden). Mahdollista on myös tulla kuuntelemaan vain luentoa.
Ilmoittautuminen on sitova, voit itse myydä paikkasi eteenpäin jos et pääsekään osallistumaan. 
Koulutuksen hinta:
  • Kuuntelupaikka 2 päivää 60 € (sisältää sekä luennon että koirakkopaikkalaisten harjoitusten seuraamisen sekä lauantaina että sunnuntaina)

Kouluttajana viikonloppuna toimii Certified Control Unleashed Instructor CCUI, eläintenkouluttaja (AT) Saara Uljas. Aiheesta voit lukea lisää Saaran sivuilta.