Perroscent Hajukoulupolku

Hajukoulun polku alkaa joko Pentujen Hajukoulusta (alle 1-vuotiaat koirat) tai Startista (yli 1-vuotiaat koirat). Hydrolaatin tuntevat tai etsimistä osaavat koirakot voivat hypätä suoraan joko Jatkoon tai Kokeisiin kuljettaville poluille.

Pentujen Hajukoulu keskittyy rakentamaan pentujen hajutyöskentelyä erilaisin etsintäpelein, fysiikkaharjoittein, sekä harrastuskoiran pohjataitojen rakentamisen avulla. Ilmoittautuminen tämän sivun kautta

Startti – hajutyöskentelyn alkeet joko harjoitushajulla tai hydrolaatilla etsintämotivaatioon painottaen. Etsitään sitä mikä motivoi koiraa parhaiten. Lisäoppina koirakot voivat opiskella fyysisiä harjoitteita, sekä harrastuskoiran tukitaitoja ja ilmaisua erilaisissa workshopeissa. Ilmoittautuminen ja lisätiedot täältä.

Jatko – etsintää jo osaavat koirat jatkavat Jatko-polulle. Tehdään haastavampia harjoitteita pitäen kumminkin hauskaa ja motivaatio korkealla. Tältäkin polulta voi kulkea Kokeisiin. Ilmoittautuminen ja lisätiedot täältä.

Kokeisiin – koirakot, joilla halua suunnata nosework-kokeisiin ja jotka treenaavat lajia tavoitteellisesti. Harjoitteet ja treenit tehdään niin, että koevalmiudet syntyvät. Ilmoittautuminen ja lisätiedot täältä.

Valmennusryhmä – koekoirakot ja sellaisiksi aikovat (osin yhteistyössä Houndyn kanssa). Ilmoittautuminen ja lisätiedot täältä.