Peruutusehdot ja korvauskäytännöt

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupan, sähköisen lomakkeen tai sähköpostin kautta, kurssista saat joko laskun tai voit maksaa kurssin myös suoraan verkkokauppaan. Ilmoittautuminen tulee peruuttaa 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista (sähköpostitse osoitteeseen info@perroscent.fi), tämän ajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % kurssin hinnasta. Kurssimaksujen yms. palautuksesta veloitamme 8 € toimistokuluja. Lääkärintodistuksella kurssin peruuttaminen on veloituksetonta (ihmis- tai eläinlääkärin).

Yksityiskoulutuksen voi peruuttaa 36 h tuntia ennen koulutusta.

Jos et pääse osallistumaan kurssikerralle sairastumisen (koiran tai ohjaajan) takia, voi kurssikerran tulla korvaamaan erikseen ilmoitettavalle korvauskerralle. Korvauskäytäntö ei koske muiden harrastusten, näyttelyiden, kokeiden tms. takia poissaoloja (paitsi nosework-kokeiden). Jos kumminkin loma tai työeste tmsv. sattuu kurssin ajalle, voit olla siitä kouluttajaan yhteyksissä, niin sovitaan yhteinen menettely (tiina@perroscent.fi). Voit korvata saa yhden poissaolon viiden kerran kurssista (kolme poissaoloa koko kauden kestävästä kurssista / 15 kurssikertaa). Poissaolosta tulee ilmoittaa ennakkoon ohjaajalle, jotta korvausoikeus säilyy.

Koulutuksiin ei saa osallistua sairaan tai kipeän koiran koiran kanssa (kennelyskä, nenäpunkit, ontuminen, operaatiosta toipuminen, ripuli, oksentelu jne). Jos kotona toinen koira sairastaa, tarkoittaa se karanteenia myös kurssilla käyvälle koiralle. Jos koirallasi alkaa juoksut, ota heti yhteyttä kouluttajaan, niin siirretään teidän koulutusaikanne illan viimeiseksi (juoksutytöillä tulee olla juoksuhousut jalassa kolmen viikon ajan).

Mitä mukaan kurssille?

Hajukurssille tarvitset mukaan ISON säkin nameja, mielellään aika pieniksi pilkottuja, koirallesi hyvin maistuvia nameja. Ruokanappula ei välttämättä ainakaan alkuun toimi tarpeeksi isona motivaattorina. Voit ottaa mukaan myös lelun, jos sillä on palkkausarvoa koirallesi. Alkuun ei tarvitse mukaan hihnaa, mutta jatkossa etsinnöissä sinulla voi olla mukana pidempi liina. Valjaat tai leveä panta koiralle, etsintöjä tehdään aluksi irti, niin varusteilla ei suuria vaatimuksia. Jos haluat, voit hankkia myös koirallesi namipallon etsintöjä ja palkkausta varten, näitä saa ostaa jatkossa minultakin. Kerron namipallon ideasta enemmän ensimmäisellä kurssikerralla. Myytävänä on myös punaisia Kongeja, jos haluat aloittaa hajuharjoittelusi harjoitushajulla, eikä sinulla ole omaa Kongia (tai muuta lelua etsintään). Etsittäväksi leluksi käy myös vaikka foam-pallo tai tennispallokin, jos nämä koiralle ovat arvokkaita.