Peruutusehdot ja korvauskäytännöt

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupan, sähköisen lomakkeen tai sähköpostin kautta, kurssista saat joko laskun tai voit maksaa kurssin myös suoraan verkkokauppaan. Ilmoittautuminen tulee peruuttaa 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista (sähköpostitse osoitteeseen info@perroscent.fi), tämän ajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % kurssin hinnasta. Kurssimaksujen yms. palautuksesta veloitamme 8 € toimistokuluja. Lääkärintodistuksella kurssin peruuttaminen on veloituksetonta (ihmis- tai eläinlääkärin).

Yksityiskoulutuksen voi peruuttaa 36 h tuntia ennen koulutusta.

Jos et pääse osallistumaan kurssikerralle sairastumisen (koiran tai ohjaajan) takia, voi kurssikerran tulla korvaamaan erikseen ilmoitettavalle korvauskerralle, pääsääntöisesti kuitenkin jonkin toisen kurssipäivän treeneihin. Korvauskäytäntö ei koske muiden harrastusten, näyttelyiden, kokeiden tms. takia poissaoloja (paitsi nosework-kokeiden). Jos kumminkin loma tai työeste tmsv. sattuu kurssin ajalle, voit olla siitä kouluttajaan yhteyksissä, niin sovitaan yhteinen menettely (tiina@perroscent.fi). Voit korvata yhden poissaolon viiden kerran kurssista (kolme poissaoloa koko kauden kestävästä kurssista / 15 kurssikertaa). Poissaolosta tulee ilmoittaa ennakkoon ohjaajalle, jotta korvausoikeus säilyy. Syksyn korvaukset suoritettava aina vuoden loppuun mennessä, ja kevään korvaukset ennen uuden kauden loppumista.

Koulutuksiin ei saa osallistua sairaan tai kipeän koiran koiran kanssa (kennelyskä, nenäpunkit, ontuminen, operaatiosta toipuminen, ripuli, oksentelu jne). Jos kotona toinen koira sairastaa, tarkoittaa se karanteenia myös kurssilla käyvälle koiralle. Jos koirallasi alkaa juoksut, ota heti yhteyttä kouluttajaan, niin siirretään teidän koulutusaikanne illan viimeiseksi (juoksutytöillä tulee olla juoksuhousut jalassa kolmen viikon ajan). Tämä on erityisen tärkeää noseworkissa/hajulajeissa.

Mitä mukaan kurssille?

Hajukurssille tarvitset mukaan ISON säkin, mielellään aika pieniksi pilkottuja, koirallesi hyvin maistuvia nameja. Ruokanappula ei välttämättä ainakaan alkuun toimi tarpeeksi isona motivaattorina. Ota mukaan myös koirasi lempilelu, jos sillä on palkkausarvoa koirallesi (ja jos ei ole, niin voimme sen koirallesi kouluttaa). Alkuun ei tarvitse mukaan etsintään hihnaa, mutta jatkossa etsinnöissä sinulla voi olla mukana pidempi liina. Valjaat tai leveä panta koiralle, etsintöjä tehdään aluksi irti, niin varusteilla ei suuria vaatimuksia. Jos haluat, voit hankkia myös koirallesi namipallon etsintöjä ja palkkausta varten, näitä saat ostettua Perroscent Scentwork Centeriltä. Kerron namipallon ideasta enemmän ensimmäisellä kurssikerralla. Myytävänä on myös punaisia Kongeja, jos haluat aloittaa hajuharjoittelusi harjoitushajulla, eikä sinulla ole omaa Kongia (tai muuta lelua etsintään). Etsittäväksi leluksi käy myös vaikka pallo tai koiran lempilelu. Ota mukaan myös oma juomakuppi hygienian takia.

Pentuakatemiaan tarvitset mukaan myös pennulle oman juomakupin, sekä rauhoittumisalustan (tai kevythäkin). Jos sinulla on namipallo, ota se ihmeessä mukaan. Tai pennun lelu, sillä teemme palkkausharjoitteita.